Весною з'являється все більше зелені, яка обов'язково повинна входити до раціону кожного з нас.
За традицією, багато господинь роблять заготівлі - заморожують або сушать, а деякі намагаються зробити все, щоб та ж петрушка постояла у свіжому вигляді якомога довше.
Є кілька порад, які допоможуть зберегти свіжість петрушки до двох місяців. Весь процес починається із ретельного вибору зелені. Купуйте яскраво-зеленого кольору зі свіжим ароматом. А ось засушену, коричневу та зморщену краще уникати.
Зберігати петрушку рекомендується у герметичному контейнері. Банк ідеально підійде. Потрібно дрібно нарізати зелень та щільно закрити, таким чином вона простоїть довго.
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
Крижані дощі, хуртовини і арктичний холод: метеорологи попереджають про аномальну зиму в Україні
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
Також можна залишити зелень у банці з водою. Для цього обріжте нижню частину стебел на 12 мм, щоб вони могли поглинати більше води, а потім видаліть потемніле листя.
Важливо переконатися, що листя сухе. Підготовлені гілочки ставимо у банку, заповнену на 3/4 холодною водою. Далі нещільно закрийте контейнер поліетиленовим пакетом, щоб обмежити доступ повітря, закріпіть резинкою. Завдяки такому "захисту" листя збереже вологість і не потемніє, а воду міняти рекомендується через день.
Нагадаємо, що свинина з яблуком віднесе вас до небес: дуже смачні прошарки, які замінять ранкові бутерброди.
Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди .
Також стало відомо, що смачний та оригінальний: рецепт салату в трубочках із крабових паличок.