У передчутті весни, незважаючи на війну та стреси, українці продовжують боротися із зайвими кілограмами. Любителям солоденького підготуватися, не все те, що хороше, те й корисне.

На думку дієтолога Ольги Тільчук, традиційний французький сніданок, що включає круасан та каву, не робить абсолютно нічого корисного, лише накопичивши зайві кілограми.

Кава та солодощі. Фото: Youtube

Солодке - це своєрідний наркотик. Слід розуміти, що для того, щоб перестало хотітися його вживати, необхідно, щоби пройшов певний період часу. Приблизно 2-3 тижні. Саме стільки часу виробляється звичка. - запевняє дієтолог.

Якщо є солодке на сніданок, в організмі буде запущено процес накопичення жиру. Особливо слід уникати продуктів, що виготовляються з борошна вищого гатунку. Склад апетитної страви є "порожнім", у виробі немає нічого, крім калорій, вуглеводів та насичених жирів.

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення

Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Кава та солодощі. Фото: Youtube

"Відсоток білка там дуже малий, а вітамінів, мінералів та харчових волокон практично немає" , - уточнила дієтолог.

Набагато корисніше замінити солоденький бутерброд із хлібом з борошна грубішого помелу. Також не зашкодить зранку шматок запеченого м'яса, нежирний сир, помідор, огірок та лист салату. Або як варіант – яйце та авокадо із зеленню.

Пам'ятаємо, поки ми їмо солодке, ми отримуємо задоволення протягом 10-15 хвилин, але ми не маємо того відчуття насолоди до і після солодощів. Тільки після з'являються докори совісті. Від красивої ж фігури, ми кайфуємо 24/7

Сніданок, омлет, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що вчені зруйнували міф про горіхи: велике пузико не зросте .

Раніше повідомлялося, стейки та американо: 55-річний Гай Річі поділився секретом успішного схуднення .

Також, припиніть витрачати на них гроші: 3 б'юті-кошти, які тільки шкодять здоров'ю вашої шкіри .