

Лікар-дієтолог Марина Сорокіна назвала продукти, які в жодному разі не можна поєднувати з алкогольними напоями. Інакше самопочуття може сильно погіршитися.


Апельсини
Вся справа в кислоті, яка міститься в цитрусових. Вона може спровокувати серйозні проблеми із травленням, що супроводжуватиметься болем у животі, труднощами зі стільцем, печією та іншими симптомами.
Шоколад
Кофеїн у складі шоколаду згубно впливає на роботу шлунок у поєднанні з алкоголем. Його часто їдять як солодку закуску, але це велика помилка.
Комунальна афера року: майже всі постачальники завищували тарифи - українцям повернуть мільйони
Отримають всі, хто має літніх батьків: українці можуть оформити допомогу по догляду за пенсіонером
Штраф – це ще квіточки: ТЦК застосовують новий метод впливу на ухилянтів
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Солоні снеки
Найпопулярніша закуска під слабоалкогольні та міцні напої. Надлишок солі і так шкідливий, а в поєднанні зі спиртним може призвести до проблем із травленням, метеоризму та нудоти. Також сіль провокує бажання випити ще більше, а це загрожує сильним сп'янінням.
Гострі соуси
Такий "дует" один з найнебезпечніших, адже симптоми, що випливають, дуже болісні і неприємні - нудота, блювання, метеоризм і здуття живота.
Зупиніться , поки не пізно: яка доза алкоголю призупинить ваш мозок на 2 тижні.
Раніше ми повідомляли, що британці винайшли алкоголь , від якого не буває похмілля.