Найчастіше під час розпивання алкогольних напоїв люди обирають різні закуски, але дієтолог переконує, що деякі продукти категорично не можна поєднувати зі спиртним.
Застілля супроводжується широким вибором їжі та алкоголю, і у розпал веселощів люди зазвичай не стежать за правилами поєднання та вживання, а також не усвідомлюють ризики.

Похмілля, фото medaboutme

Лікар-дієтолог Марина Сорокіна назвала продукти, які в жодному разі не можна поєднувати з алкогольними напоями. Інакше самопочуття може сильно погіршитися.

застілля

Апельсини

Вся справа в кислоті, яка міститься в цитрусових. Вона може спровокувати серйозні проблеми із травленням, що супроводжуватиметься болем у животі, труднощами зі стільцем, печією та іншими симптомами.

Шоколад

Кофеїн у складі шоколаду згубно впливає на роботу шлунок у поєднанні з алкоголем. Його часто їдять як солодку закуску, але це велика помилка.

Популярні новини зараз

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Шоколадні цукерки Баунті

Солоні снеки

Найпопулярніша закуска під слабоалкогольні та міцні напої. Надлишок солі і так шкідливий, а в поєднанні зі спиртним може призвести до проблем із травленням, метеоризму та нудоти. Також сіль провокує бажання випити ще більше, а це загрожує сильним сп'янінням.

Гострі соуси

Такий "дует" один з найнебезпечніших, адже симптоми, що випливають, дуже болісні і неприємні - нудота, блювання, метеоризм і здуття живота.

Червоний перець, фото lavka-pripravka

Зупиніться , поки не пізно: яка доза алкоголю призупинить ваш мозок на 2 тижні.

Раніше ми повідомляли, що британці винайшли алкоголь , від якого не буває похмілля.