Якщо Ви хочете, щоб ваші пластикові лотки завжди були чистими і без неприємного запаху, потрібно скористатися простими і ефективними природніми засобами, такими як сонячне світло, лимонний сік, оцет, сода бікарбонат та кавові гранули, які допоможуть легко позбутися неприємного запаху.

Поставте лотки на кілька годин під пряме сонячне світло. Ультрафіолетові промені допоможуть знищити бактерії та вивести неприємний запах.

Пластиковий контейнер, скріншот: Youtube

Лимонний сік та оцет - чудові природні засоби для видалення запаху. Промийте лотки теплою водою, змочіть губку в лимонному соку або розведеному оцті, і протріть лоток зсередини. Це допоможе знищити бактерії та видалити запах.

Сода добре поглинає запахи. Посипте внутрішню поверхню лотка тонким шаром соди, залиште на кілька годин або на ніч, потім ретельно промийте теплою водою. Сода вбере неприємний запах і освіжить контейнер.

Популярні новини зараз

Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані

"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі

Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів

Гроші змусять повернути державі: українців попередили

Показати ще

Сода. Фото: скрін youtube

Кавові гранули або мелену каву також можна використовувати для видалення запаху. Насипте їх у контейнер, залиште на кілька годин, а потім викиньте. Кава поглине запах і залишить приємний аромат.

Щоб запобігти появі неприємного запаху, регулярно мийте пластикові лотки. Використовуйте м'які миючі засоби, теплу воду та губку. Регулярне миття допоможе зберегти лотки чистими і без запаху.

Нагадаємо, чистий посуд за 5 хвилин: швидкий та ефективний спосіб миття

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що прибрати квартиру без наслідків для здоров'я: як це зробити екологічно

Вам буде цікаво дізнатися не будьте бруднулею і не ганьбіться перед гостями: як відмити духовку за допомогою соди