Сардини - ця невелика рибка багата на білок, вітаміни В і Е, залізо, селен та кальцій. Вона дуже корисна для серця і може допомогти запобігти онкологічним захворюванням.
Скумбрія - відмінне джерело вітамінів групи В, селену та магнію. Ця риба сприяє здоров'ю серця і судин, а також покращує метаболізм і зміцнює нервову систему.
Оселедець - насичений омега-3 жирними кислотами та вітамінами Е, D та В12. Оселедець також містить кальцій та йод, які зміцнюють здоров'я кісток і підвищують імунітет.
Пенсія зросте у кілька разів: трьом категоріям пенсіонерів підвищать виплати
Ремонти звалять на плечі українців: як може змінитись вартість електроенергії
Діти просто не витримують: чому школярам важко на уроках
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
Консервований тунець - зберігає всі важливі вітаміни та мінерали, включаючи омега-3 та вітамін D. Регулярне вживання тунця допомагає забезпечити організм необхідними поживними речовинами.
Мідії - це відмінний вибір для тих, хто шукає білок і залізо. Вони містять вітаміни групи В і є дешевшою альтернативою червоному м'ясу, зберігаючи при цьому високий рівень корисності.
Морські гребінці - велике джерело білка, амінокислот таурину та гліцину, які захищають серце та кровоносні судини. Також вони сприяють зниженню рівня поганого холестерину в крові.
Ці морепродукти не тільки доступні, але й надзвичайно корисні для здоров'я, забезпечуючи організм важливими поживними речовинами, необхідними для підтримки загального добробуту.
Нагадаємо, накачуються кокаїном: побережжя заполонили риби під кайфом
Вам буде цікаво дізнатися бюджетно не вийде: скільки доведеться викласти, аби закупитись на шашлик