Коли людина вибирає дієту, він орієнтується на потреби і цілі. Дієта, про яку ми розповімо у матеріалі, покликана допомогти жінці швидше завагітніти, адже далеко не у всіх це успішно виходить.

Звичайно, причиною цього можуть бути і деякі проблеми зі здоров'ям, у цьому випадку краще насамперед звернутися до спеціального лікаря.

Однак причина може бути і в неправильному харчуванні. Якщо не вдається завагітніти більше року, слід звернутися до лікаря.

Харчування, а точніше, отримані з ним речовини, відіграють важливу роль у здатності до зачаття – жінки та чоловіки. Важливо включати до раціону більше мінералів і вітамінів.

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Дослідження, що проводилися вісім років, дозволяє сформувати деяку систему рекомендацій щодо цього.

Раціон повинен складатися з продуктів, які рясніють корисними жирами та рослинними білками . Ці елементи сприяють нормалізації рівня цукру в крові, а також підтримує яйцеклітини в робочому стані, що в результаті допомагає завагітніти.

Їжте жирну рибу: найкраще свіжого тунця, форель, скумбрію чи сардину. Але балувати себе частіше двох разів на тиждень не варто, якщо не хочете набрати зайву вагу.

Головна відмінність дієти такого роду від інших – вживання продуктів з високим вмістом фолієвої кислоти. Вона відіграє велику роль у зачатті та розвитку ембріона. У великих кількостях вона міститься у горіхах, зелені та фруктах.

На поліпшення репродуктивних функцій у жінок впливає споживання продуктів, багатих на вітамін С. У зв'язку з цим варто збільшити споживання ківі, цитрусових, яблук, лісових ягід, груш, помідорів, броколі, болгарського перцю.

Жирне молоко, сир та йогурт також дуже рекомендуються при такій дієті, вони також підвищують шанс завагітніти.

Обом партнерам важливо обмежити споживання солодкого, смаженого, консервованих соків. Кава – не більше однієї чашки на день.

Нагадаємо, що зайві кілограми більше не потурбують: ТОП-5 найкращих продуктів для схуднення.

Раніше ми повідомляли, який хліб корисніший і чому: тим, хто худне, легко розібратися.