Алкоголь може бути привабливим для деяких людей, але його безконтрольне вживання може мати негативні наслідки.

Астрологи вважають, що представники певних знаків Зодіаку більше схильні до надмірного споживання алкогольних напоїв. Через це варто задуматись, приготуватися до того, що ті чи інші люди можуть таїти в собі проблеми. Про це повідомляє InstaAstro.

П'яний крадій. Фото Нацполіція

Зокрема, Риби часто потрапляють у ризиковані ситуації через свою емоційність і сентиментальність, що тільки посилюються під впливом алкоголю. Рибам важко контролювати себе, тому на вечірках їм потрібен "доглядач".

Раки також відомі як затяті любителі алкоголю. Вони можуть випити безліч напоїв, а потім продовжувати пити, незважаючи на нудоту та поганий стан. Ракам важко утриматися від випивки, особливо коли їм заборонено це робити.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Представники знаку Козеріг, навпаки, мають високу толерантність до алкоголю і рідко сильно напиваються. Вони можуть випити стільки ж, скільки інші, але залишатися при цьому тверезими.

Похмілля, фото medaboutme

Овни стають більш бунтівними і схильними до ризикованих вчинків після вживання алкоголю. Деякі барани можуть витримати великі дози алкоголю без видимих ​​ознак сп'яніння.

Терези менш схильні до надмірного вживання алкоголю, ніж інші. Однак у стані сп'яніння вони можуть втратити контроль над собою і викинути все, що накипіло.

Нагадаємо, гороскоп на тиждень 22-28 квітня для всіх знаків Зодіаку: емоції накриють Раків, майбутнє відкриється для Водоліїв, а Тельцям буде важко

Як повідомляв "Знай.ua", квітневий парад планет: як побачити, і чого чекати людям від "танцю" небесних тіл

Знай.uа писав, сьогодні вони вас обожнюють, а завтра - топлять у річці: 4 найнепередбачуваніші знаки Зодіаку