Ці продукти стануть натуральною альтернативою покупному відбілювачу, а одяг буде ще чистішим, ніж раніше.

Перекис водню

Звичайна харчова сода не лише відбілює, а й допомагає зберегти структуру волокон. Змішайте її з невеликою кількістю води, щоб вийшла паста. Перед пранням нанесіть її на забруднену ділянку.

Кошти для відбілювання речей. фото з інтернету

Як відбілювач додайте півсклянки харчової соди в цикл прання, щоб висвітлити білу білизну, пом'якшити тканини та нейтралізувати запахи.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Оцет

Білий оцет - універсальний засіб для чищення. Він діє як натуральний пом'якшувач тканини, а також відмінно підходить для тих, хто має жорстку воду. Необхідно попередньо замочити одяг, повністю зануривши його в розчин, що складається з однієї частини оцту та шести частин теплої води. Обов'язково замочіть весь одяг у розчині на ніч, перш ніж прати його. Не турбуйтесь про запах оцту. Пральний порошок змиє його.

Лимон

Лимон – гарна та безпечна альтернатива відбілювачу через його кислотні та натуральні властивості. Він відбілює так само добре, як оцет. Помістіть одну склянку лимонного соку в пральну машину, щоб висвітлити брудну білу білизну.

Перекис водню

В якості засобу для виведення плям просто нанесіть засіб безпосередньо на пляму і залиште на кілька хвилин. Потім випрати як завжди. Щоб відбілити одяг, додайте дозатор відбілювача 1 склянку 3% перекису водню. Ви також можете додати його прямо в барабан разом із порошком. Потім продовжуйте процес прання як завжди.

Буря

Бура, вона ж натрій борат, має дезінфікуючі властивості і ідеально підходить для прання дитячої білизни. Приготуйте пасту з невеликою кількістю води та нанесіть на тканину перед пранням. Ви також можете додати буру в пральну машину, щоб зробити білизну ще яскравішою.

Більше ти не соромитимешся свого туалету: хитрі способи "видалення" жовтизни з унітазу

Також ми розповідали, що Чайник блищатиме яскравіше зірок: народний "фокус", яким користувалися ще твої бабусі