Хірург, Рена Малік, в останньому підкасті "Щоденник генерального директора" розбила стереотипи про те, що розмір члена можна визначити по руках чи ногах хлопця. Вона розповіла, що, за дослідженням у Японії, довжина носа пов'язана з розміром пеніса, а не розміром взуття.

Малик каже, що кількість хлопців, які хвилюються про розмір своєї "зброї", збільшується.

Ніс / фото: скріншот Youtube

Вона уточнила, що є пристрої для подовження, але вони найчастіше використовуються при хворобі Пейроні, яка викликає вигнуті та болючі ерекції.

"Є одне дослідження - це японське дослідження, в якому вивчали тільки японських чоловіків, тому є деякі обмеження - але вони виміряли всі ці частини тіла і довжину статевого члена і виявили, що довжина носа корелює з довжиною статевого члена , а чи не з довжиною руки чи ступні", – каже вона.

Популярні новини зараз

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Проте, Малік заспокоює чоловіків, кажучи, більшість переоцінюють середній розмір. Інші лікарі також підтверджують, що середній розмір пеніса не такий великий, як багато хто думає.

Лікарі, включаючи Малік, працюють над руйнуванням міфів про розмір пеніса та намагаються зняти паніку серед хлопців із цього приводу.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Засунули колосок у х*й": студія аксесуарів розлютила українців, осквернивши національний символ

Вам буде цікаво дізнатись, жінки зізналися, яка ідеальна довжина має бути у чоловіка.

Нагадаємо, чоловік, який вважає себе рептилією, вирішив відрізати статевий орган, щоб стати драконом: "Його час іти рубати"