Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які навіть встигли в ці поки що прохолодні дні "змотатися" на дачу, є дуже цікаві та корисні новини. Усі досвідчені дачники та городники практично завжди самостійно готують добриво для розсади. Мало хто сьогодні ходить до магазину, щоб купити підживлення.
Підживлення, виготовлені з того, що є вдома і в природі, корисні рослинам і не вимагають великих грошових вкладень. На цей раз ми пропонуємо навчитися робити підживлення для розсади овочів на основі чебрецю.
На YouTube-каналі "Поради біолога" запропонували підгодувати розсаду овочів розчином на основі чебрецю.
Чебрець або чебрець - це пряність, що має сильний приємний аромат і гострий пряний смак.
Школи на межі: директорка розповіла про загрозливу тенденцію
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
Школярі масово викидають обіди: що не так з новим шкільним меню
Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою
У кулінарії чебрець додають у салати з картоплі та помідорів, страви з яєць, баранини, курки, макаронів, рису. Він збагачує смак та аромат супів, бульйонів, борщів, а також світлих соусів.
Висушену траву кладуть у банки при консервуванні огірків.
А щоб приготувати страву для розсади, потрібно столову ложку чебрецю залити літром теплої води, перемішати і залишити настоятися протягом 6 годин.
Потім процідити та розбавити двома літрами води.
Усього вийшло 3 літри підживлення, яке підливати під розсаду один раз на 25 — 30 днів.
Нагадаємо, не надумай ламати - втратиш урожай: як правильно обрізати кущі малини навесні.
Раніше повідомлялося, гастрит - ще не вирок: як правильно жити та харчуватися, якщо виявили хворобу.
Також, безсоння в умовах війни: як зберегти психічне здоров'я та налагодити режим.