Молодість та краса – це те, що ми хочемо зберегти якнайдовше. Але часу не завжди вистачає і потім починаємо помічати зміни у своїй зовнішності.Проте є дієві способи, як зберегти свою молодість та красу, навіть коли часу для цього – недостатньо.

Дотримуйтесь цих порад і ви не помітите, як зміниться ваша зовнішність у кращу сторону.

Догляд за бровами, фото thegirl

Шовкові наволочки

Шовкова постільна білизна – завжди гарне рішення. Її користь підтверджена медиками та косметологами. На льняних наволочках людина краще відсипається, а гарний сон – запорука здоров’я. Окрім того, такі наволочки не залишають після сну заломів на обличчі.

Популярні новини зараз

До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ

Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення

Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки

Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого

Показати ще

Нічна маска

Якщо зранку немає змоги та часу приділити увагу процедурам, найкраще рішення – нічна маска. Ввечері нанесіть таку маску на обличчя, а вранці – вмийтесь водою.

Маска для обличчя. Фото: Youtube

Рушник для волосся з мікрофібри

Мікрофібра – найкраща тканина для волосся. Такі рушники легкі, гарно вбирають вологу та швидко сохнуть. Але для волосся найкраща перевага – вони його не ламають.

Зволожувач повітря

В квартирі часто сухе повітря, а ви навіть не помічаєте цього. Особливо це помітно у зимовий період, коли ввімкнене опалення. Тому варто подбати про зволожувач повітря, адже сухе повітря негативно позначається на стані шкіри.

Зволожувач повітря / фото

Серветки для зняття макіяжу

Перед сном денний макіяж змивати треба обов'язково. Це допоможе зберегти молодість шкіри надовго. Найшвидший спосіб це зробити – використати серветки для макіяжу. Особливо вони стануть у пригоді, коли немає змоги застосувати всі свої засоби для догляду обличчя.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, чорнослив для заднього проходу та імбир у рот: лікування частих захворювань без медикаментів

Раніше наш портал інформував, додайте цей непопулярний продукт до раціону та забудете про лікарів: серце буде, як у космонавта

Також портал Знай повідомляв, швидше біжіть до холодильника та діставайте: 29 продуктів, які заборонено зберігати у холоді