Багато хто з нас протягом тижнів, місяців і, можливо, років зазнає серйозних труднощів. Ряд неприємних подій призводять до того, що ми втрачаємо всі свої фінансові заощадження.

Хтось зміг втекти з тих часів. Стати краще. Стати багатшими. І деякі з таких особистостей готові поділитись знаннями, які допомагають подолати ці труднощі.

Гроші. Фото: скрін youtube

По-перше, це зміна мислення. Замість фокусуватися на ідеї "заощадження", потрібно почати думати про те, як дозволити собі все необхідне. Поняття "дорого" та фраза "у мене немає грошей" повинні зникнути з вашого словника. Потрібно навчитися мислити без емоцій: є ціна речі, ми можемо чи не можемо собі її дозволити і що потрібно зробити, щоб це стало можливим.

По-друге, важливим фактором є оточення та енергія, які ми притягуємо. Спілкування з бідними людьми або тими, кого переслідують невдачі, занурює нас у поле таких самих енергій. Коли ми оточені розумними та успішними особами, ми залучаємо зовсім іншу енергетику.

Популярні новини зараз

До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube

По-третє, треба було позбутися психологічних блоків. Чиї батьки, швидше за все, не були багатими, і підсвідомо діти завжди вважають, що якщо такі "авторитетні" люди не змогли розбагатіти, то чому це має їм вдатися? Але, нарешті, треба зрозуміти, що нам не обов'язково повторювати шлях наших батьків у фінансовому чи будь-якому іншому аспекті. На енергетичному рівні роду ми вільні будувати власне життя за будь-яким сценарієм.

Нагадаємо, гроші у них ллються рікою: 3 знаки Зодіаку, які можуть розбагатіти дуже легко та швидко

Як повідомляв "Знай.ua", тисячі гривень за "нестандартні" монети: які українські копійки цікавлять колекціонерів

Знай.uа писав, продали свою карту - готуйтеся до великих проблем