Чай разом із кавою – найпопулярніші гарячі напої для сніданку. Конкректно чай також часто використовують для покращення свого здоров'я.

Але у всіх випадках цей напій буде корисним? Іноді чай залишається з вечора і його шкода виливати, тому допивають уранці. Проте чи варто замислитися, чи не зашкодить напій, залишений на ніч?

Зимовий чай, фото Depositphotos

Як розповідають фахівці, коли чай стоїть надто довго, у нього змінюється склад. Так що вже у зв'язку з цим щодо його корисності у вас мають виникнути сумніви.

Більше, оскільки на вулиці стає все тепліше і температура підвищується, чай може потемніти, а сама рідина стати каламутною. Змінюються і смакові властивості напою і зовсім не на краще.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Однак, за словами фахівців здоров'ю, він все ж таки не надто шкодить. А ось чи варто споживати такий чай вирішувати вам, адже особливого задоволення він не принесе.

У той же час зазначається, що старий чай, що залежався, може дійсно погано вплинути на організм. Адже зберігати чайне листя можна зовсім невелику кількість часу, а тому що речовини, що входять до складу чаю, окисляться.

Чай з лимоном, скріншот з відео

Нагадаємо, що забудьте про еспресо з коньяком: яку шкоду завдає дует кави+алкоголь.

Раніше ми повідомляли, що ніякого йогурту та мюслей на сніданок - вас весь час обманювали: 4 продукти, які не можна їсти вранці.

Також стало відомо про харчове отруєння: які продукти допоможуть швидше відновитись.